20.10.2011

Acun O Ses Türkiye Yarışması Başvuru Formu



Acun O Ses Türkiye Yarışması Başvuru Formu
Evet Acun Ilıcalı yine ekranlara dev bir proje ile dönüyor. Ekim ayından itibaren Show TV ekranlarından Türkiye’nin en iyi sesini arayacak.Hollanda başlayan "Voice of" (o ses) Amerikada da büyük bir kitleye hitap etti.Şimdi ise O ses Türkiye Yarışması adı altında Ekim ayında Türkiyede patlama yapmayı bekliyor.Türkiye’nin en iyi seslerinden 4 ünlü sanatçının koçluk yapacağı yarışmada başarı için göz önünde bulundurulan tek unsur sesiniz.Eğer Türkiye’nin en iyi sesi ben olabilirim diyorsanız; hemen başvurabilirsiniz.Online Başvuru için Tıklayınız.

O Ses Türkiye - O Ses Türkiye izle, O Ses Videoları, O Ses Şarkıları,O Ses Yarışmacıları

O Ses Türkiye - O Ses Türkiye izle, O Ses Videoları, O Ses Şarkıları,O Ses Yarışmacıları

Bu blogda o ses türkiye videoları,o ses türkiye yarışmacıları,o ses türkiye şarkıları,o ses türkiye yeni bölümleri sizlerle olacaktır.O ses türkiyenin Tüm hakları acunmedya'ya aitdir.Bizler sadece youtube,google video gibi siteler aracılığıyla sizlere video ve şarkıları paylaşacağız.

17.10.2011

TÜRKİYE HIRVATİSTAN maçını canlı izle 13 kasim canli izle mac turkiye hirvatistan maci izle

TÜRKİYE HIRVATİSTAN maçını canlı izle NTV Spor seyret live



TÜRKİYE HIRVATİSTAN maçını canlı izle NTV Spor seyret live

1.10.2011

aksarayda otobuz kazasi

Aksaray'da Otobüs Devrildi: 2 Ölü, 40 Yaralı

Aksaray-Nevşehir karayolunun 20'inci kilometresinde Mürsel Keleş yönetimindeki 34 FA 8511 plakalı otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 2'si ağır 40 kişi de yaralandı.

 
Aksaray-Nevşehir karayolunun 20'inci kilometresinde Mürsel Keleş yönetimindeki 34 FA 8511 plakalı otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 2'si ağır 40 kişi de yaralandı. Yaralılar Aksaray'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Hasan BÖLÜKBAŞ/Aksaray / DHA

(Tür: Yurt)
(Doğan Haber Ajansı) 1 saat önce.. [3029188]

www.Aksaray.TC RESIMLERI Aksaray resimleri

Aksaray resimleri




WWW.AKSARAY.TC    RESIMLERI